Social Media Templates

Te gekke indruk maken op je potentiele klant. Klinkt perfect toch? Maar dat design, dat is toch wel zoveel werk. Kan het anders?! Ja!

Terwijl jij zelf al je post blijft schrijven, je account bij houdt en contact hebt met je publiek, zorg ik ervoor dat jij nooit meer hoeft na te denken hoe je het eruit moet laten zien.

Instagram feed

 Een opmaak voor berichten die precies aansluit bij jouw branding maakt jouw instagram account veel professioneler. Met de instagram feed templates kun je mixen en matchen. Je houdt hiermee de flexibiliteit van spontane berichten plaatsen en het geheel ziet er toch heel verzorgd uit.

 

Klaar om jouw Visual Sidekick Chick aan te nemen?

Voorbeelden Instagram feed templates

Instagram Puzzle feed

Bij een puzzelfeed loopt het ontwerp van de berichten in elkaar over en vormen 1 geheel. Een afbeelding op 1 bericht kan doorlopen in de volgende. Kleuren en vormen lopen langs de verschillende berichten. Zo vormt de feed van je instagram account een heel mooi geheel.

 

Klaar om jouw Visual Sidekick Chick aan te nemen?

Voorbeelden Instagram puzzle Feeds

Stories templates

Ook je stories visueel aantrekkelijk maken? Laat mij templates maken voor je stories!

 

Klaar om jouw Visual Sidekick Chick aan te nemen?

Voorbeelden Storie Templates

Hoi! Ik ben Bea

Samen met mijn prachtige gezin woon ik op een boerderij in Zuid Afrika. Mijn passie vond ik als grafische VA waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan. Ik vind het zo leuk om jouw bedrijf echt kleur te geven.

Zelf je strategie blijven uitdenken, jouw teksten blijven schrijven, zelf plaatsen op je social media of uitgeven als product, maar wel met jouw eigen visuele branding!

Hoe klinkt dat voor je?

Zij gingen je voor

Wat je misschien ook weten wil

Wat voor soort templates kan ik bij jou krijgen?

Ik kan voor je aan de slag om templates te maken voor al je socials.

Voor instagram zijn dat templates voor:

 • Berichten, en ook verschillende opvolgende
 • Igtv preview
 • Reelz preview
 • Stories
 • Highlights

Facebook

 • Banner
 • Account afbeelding
 • Berichten
 • Stories

Linkedin

 • Banner
 • Account afbeelding
 • Stories

En andere platformen natuurlijk! Ik maak graag jouw templates op maat naar jouw wensen.

Hoe snel krijg ik mijn opgemaakte social templates?

De oplevering spreken we samen af, gemiddeld is jouw opdracht binnen 2 weken na ons kick-off gesprek af om te kunnen gebruiken. Tussentijds stuur ik je een update van wat ik gemaakt heb.

Hoe werkt het met wijzigingen?

Vanaf het moment dat we een kick-off gesprek hebben gehad ga ik aan de slag met jouw templates. Gaandeweg naar de oplevering krijg je van mij tussentijdse opleveringen. Hier geef je dan feedback op. Zolang we bezig zijn met de social templates kun jij je feedback geven.

Hoe werkt het samenwerken met jou vanuit Afrika?

Het mooie aan mijn werk is dat ik dat kan uitoefenen waar ik ook ben. Zolang ik maar een computer en internet heb. Omdat ik met mijn gezin in Afrika woon, is het overleg met jou via video Zoom. Zo zien we elkaar echt en kunnen we goed overleggen.

Waar worden de templates in opgeleverd?

Ik werk voor alles met Canva. Dit is een fijne online tool waar ik de visuele ontwerpen die ik maak ook direct met jou kan delen. Je kunt Canva gratis gebruiken of een PRO account aanschaffen. Het betaalde account is niet nodig om mijn werk voor jou te kunnen gebruiken.

Kan ik de templates opnieuw gebruiken?

Zeker! Je kunt de templates vullen met nieuwe afbeeldingen en ze zo hergebruiken. Je kunt ook nieuwe laten ontwerpen of het maken aan mij uitbesteden.

Chat openen
💬Hulp nodig?