(werk) Boeken & E-books

 Om te zorgen dat jouw bedrijf professioneel overkomt en jouw klant een fijne ervaring heeft met jouw (werk)boek.

 

(werk)Boeken opmaken

Ik streef naar een professionele uitstraling waarbij je echt kan zien dat het gaat om jouw bedrijf. Jouw nieuwe (werk)boek ziet er met mijn ontwerp rustig uit en is prettig om te lezen voor jouw klant.

Deze (werk)boeken worden op maat gemaakt op basis van je eigen teksten en plaatjes. Van jouw wensen en het materiaal wat je aanlevert maak ik 1 mooi geheel.

Klaar om jouw Visual Sidekick Chick aan te nemen?

Voorbeelden (werk)boeken

Hoi! Ik ben Bea

Samen met mijn prachtige gezin woon ik op een boerderij in Zuid Afrika. Mijn passie vond ik als grafische VA waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan. Ik vind het zo leuk om jouw bedrijf echt kleur te geven.

Zelf je strategie blijven uitdenken, jouw teksten blijven schrijven, zelf plaatsen op je social media of uitgeven als product, maar wel met jouw eigen visuele branding!

Hoe klinkt dat voor je?

Zij gingen je voor

Wat je misschien ook weten wil

Wat kost het opmaken van een ebook?

Het starttarief is €180,- ex  voor een (werk)boek tot 10 pagina’s.
Daarna betaal je per pagina €20,- ex per pagina

Ik maak graag een offerte voor je die past bij jouw wensen. Vaak is een pagina bijvoorbeeld een copy van een eerdere gemaakte opmaak en dan valt de prijs weer mee.

Hoe snel krijg ik mijn opgemaakte (werk)boek?

De oplevering spreken we samen af, gemiddeld is jouw opdracht binnen 2 weken na ons kick-off gesprek af om te kunnen gebruiken. Tussentijds stuur ik je een update van wat ik gemaakt heb.

Hoe werkt het met wijzigingen?

Vanaf het moment dat we een kick-off gesprek hebben gehad ga ik aan de slag met jouw (werk)boek. Gaandeweg naar de oplevering krijg je van mij tussentijdse opleveringen. Hier geef je dan feedback op. Zolang we bezig zijn met het (werk)boek kun jij je feedback geven.

Kunnen klanten mijn werkboek digitaal invullen?

ja! dat kan. Ik vind het belangrijk dat jouw klant direct kan werken in jouw nieuwe werkboek.

Waar word het bestand in opgeleverd?

Ik werk voor alles met Canva. Dit is een fijne online tool waar ik de visuele ontwerpen die ik maak ook direct met jou kan delen. Je kunt Canva gratis gebruiken of een PRO account aanschaffen. Het betaalde account is niet nodig om mijn werk voor jou te kunnen gebruiken.

Kan ik mijn (werk)boek laten drukken?

Van te voren stemmen we goed af of jouw (werk)book virtueel gebruikt wordt of ook naar een drukker gestuurd wordt. Aan de hand van de specificaties spreken we af hoe we jouw opdracht gaan aanpakken.

In welk formaat maak je mijn (werk)boek?

Je kunt zelf bepalen in welk formaat je het (werk)boek wilt laten maken. Het ontwerp maak ik helemaal naar wens in jouw gevraagde afmetingen.

Chat openen
💬Hulp nodig?